Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a ProTender System Kft. weboldalán!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam a cégemet.

A ProTender System Kft. 2010 óta tevékenykedik a közbeszerzési piacon.
Tevékenysége 3 fő területre terjed ki:
•    közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása
•    közbeszerzési tanácsadás ajánlatkérői oldalon
•    közbeszerzési tanácsadás ajánlattevői oldalon

A ProTender System Kft. munkáját széles partneri hálózat segíti, amely adott esetben biztosítja a szükséges jogi vagy a közbeszerzés tárgya szerinti szakértelmet is.

A ProTender System Kft. munkájához a közbeszerzési szakértelmet Pap László felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó biztosítja, aki 2005 óta foglalkozik közbeszerzésekkel, és eddig több száz közbeszerzési eljárást folytatott le sikeresen.

Örömünkre szolgálna, ha az Önöket is segíthetnénk munkájuk közbeszerzési tárgyú kérdéseinek hatékony megoldásában.

A ptsys.hu weboldal elsődleges funkciója, hogy rendezett keretek között bocsássa az ajánlattevők rendelkezésére a közbeszerzési eljárások során a közbeszerzési dokumentumokat. A ProTender System Kft. bármely ajánlatkérő számára képes biztosítani a közbeszerzési dokumentumok a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 39. § (1) bekezdésének megfelelő közzétételére vonatkozó szolgáltatást, továbbá a rendszer képes annak regisztrálására, hogy melyik közbeszerzési dokumentumot melyik, jelen oldalon regisztrált gazdasági szereplő mikor töltötte le, ezzel igazolja, ha a Kbt. 57. § (2) bekezdésében foglalt feltételek megvalósulnak.

Bízunk benne, hogy minél több ajánlatkérő számára lesz lehetőségünk a közzétételi szolgáltatást nyújtani.

Pap László
ügyvezető
felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

2016 ProTender System Kft.